早餐(红油米线、芒果奶昔、溏心蛋)

早餐(红油米线、芒果奶昔、溏心蛋)

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 人份

Składniki

  • 芒果 取肉,切块
    100 克
  • 低脂牛奶
    250 克
  • 300 克
  • 云南米线 鲜米线
    100 克
  • 新鲜豆芽
    100 克
  • 辣椒油
    5 克
  • 约1小撮
    1 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 溏心蛋
    1 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 785.1 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 2760 kJ / 461 kcal
Tłuszcz 13.4 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 64.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...