Urządzenia i Akcesoria
早餐(红油米线、芒果奶昔、溏心蛋)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 人份
Składniki
-
芒果 取肉,切块100 克
-
低脂牛奶250 克
-
水300 克
-
云南米线 鲜米线100 克
-
新鲜豆芽100 克
-
辣椒油5 克
-
盐 约1小撮1 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 溏心蛋1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
785.1 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
2760 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
64.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第四辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny