无糖牛奶银耳雪梨羹

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 银耳 用水泡软
    10 克
  • 250 克
  • 牛奶
    200 克
  • 去皮,切约2厘米小块
    100 克
  • 枸杞
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 62.3 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 465.2 kJ / 111.2 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...