Urządzenia i Akcesoria
无糖牛奶银耳雪梨羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
银耳 用水泡软10 克
-
水250 克
-
牛奶200 克
-
梨 去皮,切约2厘米小块100 克
-
枸杞1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
62.3 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
465.2 kJ /
111.2 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny