Urządzenia i Akcesoria
茶叶蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
10 颗
Składniki
-
水1000 克
-
八角2 颗
-
桂皮1 根
-
香叶2 片
-
花椒2 - 3 克
-
盐10 克
-
生抽60 克
-
老抽20 克
-
白砂糖25 克
-
红茶叶10 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)10 - 12 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Sód
803.8 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
432.8 kJ /
103.4 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny