Urządzenia i Akcesoria
早餐(罗汉上素粉肠、低脂牛奶)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 30 min
1 人份
Składniki
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
油 防粘用适量
-
荸荠 切小块30 克
-
新鲜香菇 切小块30 克
-
大米 淘洗干净,沥干40 克
-
木薯淀粉10 克
-
水 制作米浆用120 克
-
水 蒸煮用500 克
-
油 涂抹用适量
-
豉油皇酱汁1 勺
-
低脂牛奶250 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
228.2 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1769.6 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
57.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第三辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny