Urządzenia i Akcesoria
早餐(蒸鸡蛋羹、山药、菠菜配低脂牛奶)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 人份
Składniki
-
水 蒸煮用300 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
水 蒸蛋用100 克
-
盐1 小撮
-
新鲜菠菜 洗净沥干100 克
-
山药 去皮,切薄片120 克
-
白芝麻5 克
-
盐 调味用1 小撮
-
低脂牛奶250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
596.8 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
1660.6 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第二辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny