早餐(蒸鸡蛋羹、山药、菠菜配低脂牛奶)

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 人份

Składniki

  • 蒸煮用
    300 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 蒸蛋用
    100 克
  • 1 小撮
  • 新鲜菠菜 洗净沥干
    100 克
  • 山药 去皮,切薄片
    120 克
  • 白芝麻
    5 克
  • 调味用
    1 小撮
  • 低脂牛奶
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 596.8 mg
Białko 23.4 g
Kalorie 1660.6 kJ / 358 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 43.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...