Urządzenia i Akcesoria
早餐(牛奶红豆薏仁粥、芹菜炒木耳、水煮蛋)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
1 人份
Składniki
-
水适量
-
红豆25 克
-
薏仁25 克
-
蛋 烹煮成水煮蛋1 颗
-
脱脂牛奶200 克
-
水200 克
-
油5 克
-
80 克 西芹, ,切段芹菜 切段80 克
-
新鲜黑木耳 切小朵20 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
415.3 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
1825.7 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
23.7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第八辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny