Urządzenia i Akcesoria
Rijstschotel met appelen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 portie
Składniki
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (opcjonalnie) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (opcjonalnie) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (opcjonalnie)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
91.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1556.6 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
De eerste hap: Rijstpap
Brak ocen
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen
Fruit ijs
5 min
Vegan bananen-kokoscake
Brak ocen
Rijstpudding
1 godz.
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen
Dim sum 'Sieuw mai'
Brak ocen
Knolselder parmigiana
1 godz. 10 min