Urządzenia i Akcesoria
Roergebakken Groenten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portie
Składniki
-
teentjes knoflook10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groenten, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
1 g
Kalorie
151 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistache Moelleux
Brak ocen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 godz.
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Brak ocen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Worteltaart smoothie bowl
10 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min