Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba noodle mee goreng
40 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Ratatouille
40 min
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Champignontaart
Brak ocen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Vegetarische chili
35 min