Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Appeltaart
Brak ocen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Cottage pie
1 godz. 10 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Aardappelgoulash
1 godz.
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Cheesecake (gebakken)
7 godz. 20 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min