Urządzenia i Akcesoria
Pompoenrisotto met spek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren40 g
-
water1220 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
fijn zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
-
sjalotten30 g
-
spek plakken, in dunne stukken100 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
fijn zout naar believen
-
60 g verse groene erwtenbevroren doperwten60 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
10.2 g
Kalorie
1452 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Voordeel menu's
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Risotto bolognese
45 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min