Urządzenia i Akcesoria
Worst met erwtenrisotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3.8 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pompoenrisotto met spek
25min
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Pas d’évaluation
Spaghetti carbonara
40min
Spinazierisotto met asperges
40min
Risotto bolognese
45min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Azteca taart
1h
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Kipfilets pizzaiola
55min