Urządzenia i Akcesoria
Pane bigio in cassetta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
20 pezzi
Składniki
Impasto
-
370 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
50 g di burro a pezzi (2 cm)
-
500 g di farina bigia
-
12 g di sale
-
2 cucchiaini di zucchero
Formatura
-
farina bigia per il piano di lavoro e per spolverare
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
234.9 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
461.7 kJ /
110.4 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guetzli dell’Avvento
1h 50min
Zuppa di funghi all’ungherese
35min
Biscotti al burro
50min
Biscotti milanesi
3h
Focaccia pere e gorgonzola
Ninguna valoración
Succo al mango
10min
Mini-amaretti
1h 30min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Pizza frescolina
1h 40min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Insalata di patate
1h 5min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min