Urządzenia i Akcesoria
Pane bigio in cassetta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
20 pezzi
Składniki
Impasto
-
370 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
50 g di burro a pezzi (2 cm)
-
500 g di farina bigia
-
12 g di sale
-
2 cucchiaini di zucchero
Formatura
-
farina bigia per il piano di lavoro e per spolverare
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
234.9 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
461.7 kJ /
110.4 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dip di datteri e curry
5 min
Muffin alle carote con crumble alle noci con il Nester
Brak ocen
Banana Bread Latte
10 min
Cookies
50 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Crostata di frutta
1 godz. 10 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Trote con riso alle verdure
45 min
Fastenwähe di Basilea
2 godz.
Panini morbidi
1 godz. 45 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Vellutata di zucca e cocco
45 min