Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
cucchiaino di lievito secco (4 g)
lub 10 g di lievito fresco - 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1000 kJ / 238 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Rösti alla bernese
40 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Esperienza culinaria
2 Std.
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Brak ocen
Cookies alle gocce di cioccolato
50 dk
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Knöpfli
50 dk
Cake al limone sofficissimo
1sa 30 dk
Biscotti alle noci
1sa 15 dk
Treccia bernese
1 godz. 45 min