Pane al latte

Pane al latte

4.9 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 fette

Składniki

  • di latte
    300 g
  • di burro a pezzi + q.b.
    50 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato
  • di zucchero
    20 - 60 g
  • farina per pane
    550 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaini rasi
  • uovo leggermente sbattuto per spennellare
    1

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 93 kcal / 391 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...