Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di latte
- 60 g di burro, a pezzi
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
lub 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
-
1° Agosto 10 Przepisów, Szwajcaria
-
Buon appetito Svizzera! 96 Przepisów, Szwajcaria
-
Cookidoo® a tavola 2022 11 Przepisów, Szwajcaria
-
Cookidoo® a tavola 2023 10 Przepisów, Szwajcaria
-
Cookidoo® a tavola 2024 10 Przepisów, Szwajcaria
-
Cuocere il pane con Thermomix® Sensor 25 Przepisów, Szwajcaria
-
Ricetta desiderata 12 Przepisów, Szwajcaria
-
Semplice. Fatto. In Casa. 204 Przepisy, Szwajcaria
Alternatywne przepisy
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Polenta ticinese
45min
Crema Thermomix®
45min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Torta di carote argoviese
2h
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Spezzatino alla zurighese
50min
Biscotti milanesini
3 Std.