Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di latte
- 60 g di burro, a pezzi
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
lub 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
-
1° Agosto 10 Przepisów, Szwajcaria
-
Buon appetito Svizzera! 96 Przepisów, Szwajcaria
-
Cookidoo® a tavola 2022 11 Przepisów, Szwajcaria
-
Cookidoo® a tavola 2023 10 Przepisów, Szwajcaria
-
Cuocere il pane con Thermomix® Sensor 25 Przepisów, Szwajcaria
-
Ricetta desiderata 12 Przepisów, Szwajcaria
-
Semplice. Fatto. In Casa. 204 Przepisy, Szwajcaria
Alternatywne przepisy
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min
Rösti alla bernese
40 min
Crema Thermomix®
45 min
Crema Thermomix®
45 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Panpepato lucernese
55 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Biscotti milanesini
3h
Pane ticinese
1 godz. 50 min