![Pane paesano Pane paesano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7775c54-e5f4-4629-9e2a-11c247b08801/Derivates/fcd9f95b-cb92-4d71-91a6-fe44cc3a6520.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
lub 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Panna cotta
6小时 15 分钟
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Kipferl alla vaniglia
1h 30 min
Pane alle olive
2h 20min
Pane rustico
2h
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30 min
Crema Thermomix®
45 min
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Torta di carote argoviese
2h
Pane ticinese
1h 50 min
Treccia bernese
1h 45min