Pane paesano

Pane paesano

4.6 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 fette

Składniki

  • di latte
    175 g
  • di acqua tiepida
    175 g
  • di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
    1 bustina di lievito secco, (7 g)
  • di farina rustica e un po' di più per cospargere
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 234 kcal / 978 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...