Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle pelate
- 30 g di bucce di psillio
- 2 cucchiaini di lievito in polvere, senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 3 albumi d'uovo
- 30 g di aceto
- 250 g di acqua, bollente
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1260 kJ / 300 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 godz. 50 min
Pane ai profumi mediterranei (senza glutine)
1h 15 min
Pane integrale senza glutine
4h
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35 min
Biscotti al burro (senza glutine)
50min
Pane al miglio (senza glutine)
2h 35 min
Pane senza glutine
2h 45min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min