![Panini senza glutine e farina di grano Panini senza glutine e farina di grano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/86963.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle pelate
- 30 g di bucce di psillio
- 2 cucchiaini di lievito in polvere, senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 3 albumi d'uovo
- 30 g di aceto
- 250 g di acqua, bollente
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1260 kJ / 300 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Muffin al cacao (senza glutine)
50 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std. 30 Min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 godz. 50 min
Pane integrale senza glutine
4 godz.
Pane al miglio (senza glutine)
2 godz. 35 min
Torta carote e mango (senza glutine)
2h 55min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pane senza glutine
2h 45 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min