早餐(溏心蛋牛油果奶酪三明治、低脂草莓奶昔、传统意大利蔬菜汤)

早餐(溏心蛋牛油果奶酪三明治、低脂草莓奶昔、传统意大利蔬菜汤)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 人份

Składniki

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 脱脂酸奶 无糖
    200 克
  • 草莓
    50 克
  • 特级初榨橄榄油
    5 克
  • 洋葱 切1厘米丁
    20 克
  • 胡萝卜 切1厘米丁
    30 克
  • 西芹 切1厘米丁
    20 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 新鲜百里香 取叶子
    1 克
    1 小撮 干燥百里香
  • 土豆 切1厘米丁
    50 克
  • 卷心菜 切1厘米丁
    30 克
  • 300 克
  • 约1/4茶匙
    1 克
  • 番茄 去除馕,番茄肉切1厘米丁
    50 克
  • 全麦面包 约75克
    1 片
  • 奶油乳酪 选用低脂乳酪
    10 克
  • 牛油果 切片
    ¼ 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 936.1 mg
Białko 37.6 g
Kalorie 2574.1 kJ / 615.2 kcal
Tłuszcz 24.4 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 63.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...