Urządzenia i Akcesoria
早餐(生滚牛肉粥、树莓芋泥蛋奶布丁和广东菜心)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 人份
Składniki
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
牛奶170 克
-
白砂糖8 克
-
水400 克
-
大米 洗净沥干40 克
-
芋头 选用荔浦芋头,切小块100 克
-
牛肉肉糜20 克
-
盐1 克
-
姜 切丝2 - 3 克
-
广东菜心 切段60 克
-
芹菜 切末20 克
-
树莓20 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
785.8 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2327 kJ /
556.2 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
81.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养月子餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny