Urządzenia i Akcesoria
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
856.4 kJ /
204.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Chunky guacamole
10 min
Gluten free madeleines
4 godz. 25 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Beetroot and horseradish relish
50 min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min