Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦煎蛋餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 塊
Składniki
-
白色鷹嘴豆100 克
-
蔥 切碎100 克
-
新鮮巴西利 只取葉子5 枝
-
水320 克
-
麵粉100 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蝦仁130 克
-
橄欖油 油炸用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
2 g
Kalorie
160 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
歡樂派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan