鮮蝦煎蛋餅
TM31 TM5 TM6

鮮蝦煎蛋餅

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 100 克 白色鷹嘴豆
  • 100 克 蔥, 切碎
  • 5 枝 新鮮巴西利, 只取葉子
  • 320 克 水
  • 100 克 麵粉
  • ½ 茶匙 泡打粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 130 克 蝦仁
  • 橄欖油, 油炸用

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
160 kJ / 38 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy