Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 帶皮雞小腿
- 10 克 醬油
- 1 小撮 白胡椒粉
- ½ 茶匙 太白粉
- 20 克 香油
- 20 克 蒜頭, 切片
- 20 克 薑, 切片
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切片
- 40 克 醬油膏
- 30 克 細白砂糖
- 20 克 烏醋
- 80 克 麥芽啤酒
- 10 克 新鮮九層塔, 裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1379 kJ / 329 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 12.9 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.9 g