豆豉辣味蘿蔔乾

豆豉辣味蘿蔔乾

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 完整食譜

Składniki

  • 蘿蔔乾 浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)
    300 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 白芝麻油
    30 克
  • 二砂糖
    30 克
  • 蔭豆豉
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 11 g
Kalorie 2402 kJ / 574 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 25 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...