豆豉辣味蘿蔔乾
TM5 TM6

豆豉辣味蘿蔔乾

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 300 克 蘿蔔乾 ,浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)
  • 20 克 蒜頭
  • 30 克 白芝麻油
  • 30 克 二砂糖
  • 15 克 蔭豆豉
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
2402 kJ / 574 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
71 g
Tłuszcz
35 g
Błonnik
25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy