Urządzenia i Akcesoria
三色蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 完整食譜
Składniki
-
香油 少許
-
皮蛋 切塊(約1.5公分)3 顆
-
鹹蛋 切塊(約1.5公分)2 顆
-
蛋4 顆
-
米酒1 大匙
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
68.6 g
Kalorie
3445 kJ /
823 kcal
Tłuszcz
56.7 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7.07 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan