Urządzenia i Akcesoria
佃煮苦瓜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
苦瓜 去籽,切條(約1公分)600 克
-
黑糖50 克
-
醬油50 克
-
味醂25 克
-
米酒20 克
-
柴魚片10 克
-
白芝麻1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.1 g
Kalorie
464.9 kJ /
111.2 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan