Urządzenia i Akcesoria
蛤蜊芥菜湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
新鮮芥菜 切段(約4公分)300 克
-
油5 克
-
老薑 切片15 克
-
水900 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨250 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6 g
Kalorie
196 kJ /
46.9 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
養生有鈣念
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan