Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 新鮮芥菜 ,切段(約4公分)
- 5 克 油
- 15 克 老薑 ,切片
- 900 克 水
- 250 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 196 kJ / 46.9 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Błonnik
- 1.2 g