Urządzenia i Akcesoria
味噌烤肉串
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
味噌3 大匙
-
糖2 大匙
-
清酒60 克
-
味醂2 大匙
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(3公分)800 克
-
小黃瓜 切條(3公分)2 根
-
青蔥 切條(3公分)2 枝
-
新鮮香菇 對半切6 朵
-
白芝麻 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.986 g
Kalorie
1061 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
10.029 g
Błonnik
0.44 g
Węglowodany
10.752 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KONNICHIWA日本風
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan