黃金泡菜

黃金泡菜

4.9 21 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 49 godz. 50 min
6 人份

Składniki

  • 大白菜 (約800克),切塊(約3-4公分)
    1 顆
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 香油
    5 克
  • 70 克
  • 米醋
    90 克
  • 豆腐乳 (約60克)
    4 塊
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約4公分)
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Białko 42.2 g
Kalorie 5020.5 kJ / 1201 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 14.6 g
Węglowodany 254.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...