Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 克 油漬蕃茄乾
- 35 克 橄欖油, 多備一些刷油用
- 85 克 水
- ¼ 茶匙 乾酵母粉
- 10 克 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 義大利混合香料, 乾燥
- 150 克 高筋麵粉
- 15 克 低筋麵粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g