油漬蕃茄佛卡夏

油漬蕃茄佛卡夏

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 油漬番茄乾
    35 克
  • 橄欖油 多備一些刷油用
    35 克
  • 85 克
  • 乾酵母粉
    ¼ 茶匙
  • 10 克
  • ¼ 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • 高筋麵粉
    150 克
  • 低筋麵粉
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6 g
Kalorie 1042 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...