Urządzenia i Akcesoria
炒蘿蔔乾
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
蘿蔔乾 沖洗,切塊(約3公分)300 克
-
乾香菇 泡軟,對半切50 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切段10 克
-
油30 克
-
冰糖粉20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.428 g
Kalorie
381 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
5.639 g
Błonnik
4.093 g
Węglowodany
9.706 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan