Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 蘿蔔乾, 沖洗,切塊(約3公分)
- 50 克 乾香菇, 泡軟,對半切
- 10 克 新鮮辣椒 (任何種類), 切段
- 30 克 油
- 20 克 冰糖粉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 381 kJ / 91 kcal
- Białko
- 1.428 g
- Węglowodany
- 9.706 g
- Tłuszcz
- 5.639 g
- Błonnik
- 4.093 g