丁香花生

丁香花生

4.6 7 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食譜

Składniki

  • 丁香魚乾
    100 克
  • 少許(沖洗用)
  • 蒜頭
    20 克
  • 切段(約2公分)
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約2公分)
    1 枝
  • 5 克
  • 無鹽烤花生
    50 克
  • 依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 細砂糖 依個人口味調整
    5 - 10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 85 g
Kalorie 3421 kJ / 819 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...