Urządzenia i Akcesoria
Green Shakshuka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
onion quartered115 g
-
garlic cloves2
-
green tomatillo ripe, husked, destemmed and halved425 g
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded1
-
extra virgin olive oil15 g
-
cumin, ground½ tsp
-
red pepper flake to taste¼ tsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (¼ in.)225 g
-
vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (.5 cm)225 g
-
egg, large (65-70 g)4
-
water510 g
-
cilantro, fresh to garnish4 tbsp
-
green onion sliced, to garnish4 tbsp
-
wholemeal bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
425.4 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
951 kJ /
227.3 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refresh & Revitalize
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tex-Mex Bowl
50 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
1 godz.
Vegan Burgers
45 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Brak ocen
Placki (Thermomix® Cutter)
35 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min