Urządzenia i Akcesoria
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
418.1 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Chunky Guacamole
10 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Basil Peach Sorbet
10 min
Green Goddess Salad
10 min
Beet-Tox (Metric)
10 min