Urządzenia i Akcesoria
午餐(猪肉炖酸菜、藜麦饭、时蔬小炒)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 人份
Składniki
-
大米 淘洗沥干20 克
-
三色藜麦 淘洗沥干20 克
-
水 蒸饭用40 克
-
油10 克
-
姜 切丝1 片(薄片)
-
猪里脊肉 切小块75 克
-
酸菜 东北酸菜,切段100 克
-
水400 克
-
胡萝卜 去皮,切薄片50 克
-
新鲜黑木耳50 克
-
新鲜青辣椒 去皮,切薄片50 克
-
腐竹 新鲜的20 克
-
盐 约2小撮2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1321.2 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
2713.3 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
41.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第二辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny