午餐(猪肉炖酸菜、藜麦饭、时蔬小炒)

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 人份

Składniki

  • 大米 淘洗沥干
    20 克
  • 三色藜麦 淘洗沥干
    20 克
  • 蒸饭用
    40 克
  • 10 克
  • 切丝
    1 片(薄片)
  • 猪里脊肉 切小块
    75 克
  • 酸菜 东北酸菜,切段
    100 克
  • 400 克
  • 胡萝卜 去皮,切薄片
    50 克
  • 新鲜黑木耳
    50 克
  • 新鲜青辣椒 去皮,切薄片
    50 克
  • 腐竹 新鲜的
    20 克
  • 约2小撮
    2 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1321.2 mg
Białko 25.3 g
Kalorie 2713.3 kJ / 438 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 41.3 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...