Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.5 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
927.8 kJ /
221.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Strawberries and Cream Popsicles
8 godz. 15 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Mango Sticky Rice
5 godz.
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 min
Laing
1 godz. 50 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min