Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.5 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
927.8 kJ /
221.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Porridge with fresh fruit
15 min
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Berry and polenta porridge
20 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Salmorejo
10 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Salmorejo
30 min