Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.5 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
927.8 kJ /
221.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mediterranean octopus salad
40 min
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Pizza Diavola
Brak ocen
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Cheese mousse
10 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min