Urządzenia i Akcesoria
Sautéed onions and garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion cut in half150 g
-
garlic clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
2.1 g
Kalorie
2111 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Shredded Lettuce
10 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Cauliflower
25 min
Steamed Broccoli
25 min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min