Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut in half
- 1 garlic clove
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2111 kJ / 505 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Cooking White Rice
25 min
Basmati Rice
35 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
White basmati rice
40 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Steamed Broccoli
25 min
Sautéed onions (200-300 g)
10min