Urządzenia i Akcesoria
Sautéed vegetables
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
12.4 g
Kalorie
4833 kJ /
1155 kcal
Tłuszcz
101.3 g
Węglowodany
48.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Steamed Zucchini
35 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Cauliflower
25 min
Coarsely Ground Peppercorns
5 min
Chopped Herbs
5 min
White basmati rice
40 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min