![Sautéed vegetables Sautéed vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6D45F5C7-4628-4360-941C-B56C4EF8A995/Derivates/C198078D-0694-47ED-8DF8-9A19737CBAD7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g extra virgin olive oil
- 300 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 leeks, finely cut (only the white part, approx. 300 g)
-
3
ripe tomatoes, cut into quarters (approx. 300 g)
lub 200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 48.4 g
- Tłuszcz
- 101.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Finely Ground Sesame
5min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed chicken strips
15min
Garlic mushrooms
20 Min
Steamed Spinach
20 Min
Grated Carrots
5min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Steamed Cubed Potatoes
40 мин.
Steamed Broccoli
25min