Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g extra virgin olive oil
- 300 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 leeks, finely cut (only the white part, approx. 300 g)
-
3
ripe tomatoes, cut into quarters (approx. 300 g)
lub 200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 48.4 g
- Tłuszcz
- 101.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browned Onions (200 g)
25 min
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1h
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26hod. 5min
Sautéed onions and garlic
10 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Browned lamb mince
20 min