Urządzenia i Akcesoria
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
large eggs chilled6
-
water to fill to 1 liter mark
-
celery trimmed and cut into quarters7 oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
mayonnaise1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
extra virgin olive oil½ - 1 oz
-
pickled capers1 oz
-
raw beets (approx. 2 small beets), peeled and quartered7 oz
-
radishes (approx. 4)5 oz
-
whole grain bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve8 oz
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
715.2 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
1654.5 kJ /
395.4 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Muffins
55 min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Vegan Orange Crescent Rolls
Brak ocen
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Grated Potato Pancakes
35 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Ube Coffee
10 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min