Urządzenia i Akcesoria
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
large eggs chilled6
-
water to fill to 1 liter mark
-
celery trimmed and cut into quarters7 oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
mayonnaise1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
extra virgin olive oil½ - 1 oz
-
pickled capers1 oz
-
raw beets (approx. 2 small beets), peeled and quartered7 oz
-
radishes (approx. 4)5 oz
-
whole grain bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve8 oz
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
715.2 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
1654.5 kJ /
395.4 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
45 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 godz.
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Cheesy Cauliflower Nuggets
1 godz. 35 min
Pumpkin Pie Bread
1 godz. 20 min
Apple Pancakes
2 godz.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min