Sopa de pasta con champiñones, espárragos con rollitos de pollo

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porciones

Składniki

  • 50 g de vino blanco
  • 4 filete de pechuga de pollo, sin piel
  • sal para sazonar
  • pimienta molida para sazonar
  • 4 rebanadas de mortadela
  • 4 rebanadas de queso Fontina
  • 8 tallos de espárragos verdes cortados por la mitad
    12 ejotes
  • 100 g de cebolla a la mitad
  • 200 g de hongos, frescos cortados a la mitad
  • 50 g de mantequilla en piezas
  • aceite vegetal para freír
  • 1 cubo de caldo de pollo
  • 1000 g de agua
  • ¾ cdita de sal o al gusto
  • ¾ cdita de pimienta molida o al gusto
  • 300 g de pasta seca Tipo tubetti rigatoni
  • de perejil picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 3792 mg
Białko 241 g
Kalorie 12689.1 kJ / 3032.8 kcal
Tłuszcz 109.4 g
Błonnik 17.2 g
Tłuszcz nasycony 54 g
Węglowodany 253.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...