Penne con espinaca y salchicha

Penne con espinaca y salchicha

3.7 88 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 50 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de salchichas en trozos
  • 600 g de agua
  • 100 g de leche
  • 250 g de hojas de espinaca fresca
  • 1 cucharadita de sal
  • 350 g de pasta seca, tipo penne
  • 200 g de crema
  • 40 g de queso parmesano rallado al gusto

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 761 kcal / 3196 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...