Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 6 pechugas de pollo aplanadas
- 1 cucharada de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 50 g de pasitas
- 200 g de queso panela, en trozos
- 100 g de poro, (sólo la parte blanca), en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de champiñones
- 1 diente de ajo
- 400 g de agua
- 2 cubos de caldo
- 100 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1604 kJ / 382 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min
Tinga de pollo
30 min
Tortitas de pollo en salsa verde
1h
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Pechugas rellenas con salsa de almendras
45 min
Pollo en chile mulato
30 min
Adobo con carne
50 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min