Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de agua
- 10 g aceite de oliva
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ - 1 cdita de sal
- ½ cdita de hojuelas de chile seco
- hojuelas de chile seco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 725.4 kJ / 173.4 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 517.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lentejas con plátano
1 Std. 25 Min
Arroz blanco con verduras
40min
Potaje versátil de verduras TM6
45 min
Sopa versátil de verduras TM6
50 min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Sopa de calabacitas
40min
Sopa de verduras con fideos de omelette
50 min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min
Sopa de verduras y albóndigas
40min