Urządzenia i Akcesoria
Crisp Onsen Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
white bread, slightly stale100 g
-
water1000 g
-
large eggs room temperature6
-
fine sea salt to taste
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
water, hot260 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
oil for frying
-
fresh red chilli thinly sliced, for sprinkling1
-
fresh coriander chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1179.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
881.8 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Char Kway Teow
25 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Sicilian Prawn Salad
Brak ocen
Fried Chives Pockets
45 min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11 godz.
Candied Almond
10 min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 godz. 45 min
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Onsen Eggs
50 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.