Urządzenia i Akcesoria
Crisp Onsen Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
white bread, slightly stale100 g
-
water1000 g
-
large eggs room temperature6
-
fine sea salt to taste
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
water, hot260 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
oil for frying
-
fresh red chilli thinly sliced, for sprinkling1
-
fresh coriander chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1179.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
881.8 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 godz. 55 min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Ginger Coriander Steamed Fish
Brak ocen
KL Hokkien Noodles
35 min
Pistachio Filled Eid Cookies
45 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
2 godz.
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 godz. 10 min
Chilli chocolate truffle cake
1 godz.
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min