Urządzenia i Akcesoria
Crisp Onsen Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
white bread, slightly stale100 g
-
water1000 g
-
large eggs room temperature6
-
fine sea salt to taste
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
water, hot260 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
oil for frying
-
fresh red chilli thinly sliced, for sprinkling1
-
fresh coriander chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1179.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
881.8 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Durian Snowskin Mooncake
Brak ocen
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
1 godz.
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 godz. 10 min
Lemonade
5 min
Papaya Sorbet
15 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Chilli chocolate truffle cake
1 godz.
Cereal Prawns
30 min
Sweet Pastry Tartlets
1 godz. 45 min