Urządzenia i Akcesoria
Crisp Onsen Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
white bread, slightly stale100 g
-
water1000 g
-
large eggs room temperature6
-
fine sea salt to taste
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
water, hot260 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
oil for frying
-
fresh red chilli thinly sliced, for sprinkling1
-
fresh coriander chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1179.4 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
881.8 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Sicilian Prawn Salad
Brak ocen
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Ginger Fried Rice
15 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Brak ocen
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Onsen Eggs
50 min