Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
parsnips, cut in piecesparsley root cut in pieces200 g
-
celery cut in pieces100 g
-
potatoes cut in pieces300 g
-
water500 g
-
medium eggs4
-
apples cored, quartered180 g
-
pickled gherkins cut into pieces (3 cm)300 g
-
leeks white part only, sliced (2 mm)70 g
-
mayonnaise (see tip)300 - 400 g
-
green peas, canned drained (approx. 240 g)1 tin
-
mustard1 tsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ - ½ tsp
-
horseradish relish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1225.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1950.7 kJ /
466.2 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Pasta alla Nerano
40 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
French Omelet for Two
30 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 godz. 20 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min