Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
Greek yoghurtsour cream to taste200 - 250 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
4 Tbsp dried dillfresh dill finely sliced1 bunch
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 tsp
-
cider vinegar (opcjonalnie)1 Tbsp
-
caster sugar (opcjonalnie)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
3630.2 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
2694 kJ /
643.9 kcal
Tłuszcz
45.8 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Węglowodany
56.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Swiss Rösti
9 godz.
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Lemon Feta Dressing
5 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min