Urządzenia i Akcesoria
Thai Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcjonalnie) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
690.5 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
791.9 kJ /
189.3 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 min
Raw Asian Salad
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min