Urządzenia i Akcesoria
Sticky Gochujang Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g
Składniki
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1451.5 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
502.7 kJ /
120.2 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Ripe Banana Ketchup
40 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Tandoori Marinade
10 min
Char Siu Marinade
10 min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 godz. 15 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min