Urządzenia i Akcesoria
Sticky Gochujang Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g
Składniki
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1451.5 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
502.7 kJ /
120.2 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1 Std.
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Tikka Paste
1 Std.
Thai Burger
35 Min
Char Siu Marinade
10 Min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 Std. 30 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min