Sticky Gochujang Marinade

Sticky Gochujang Marinade

4.9 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
400 g

Składniki

  • coarse sea salt
    2 pinches
  • cider vinegar
    40 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    130 g
  • Conference pears cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • light soy sauce
    20 g
  • honey
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)
    15 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 120.2 kcal / 502.7 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 22.3 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 1451.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...