Urządzenia i Akcesoria
Seafood and Pork Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
pork neck cut in pieces (3 cm)200 g
-
100 g bacon lardonschorizo cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
white wine250 g
-
dried bay leaves2
-
sweet paprika1 Tbsp
-
garlic cloves whole, crushed2
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil20 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)200 g
-
brown onions cut in wedges170 g
-
water150 g
-
raw, unpeeled large prawns200 g
-
fresh clams cleaned200 g
-
fresh coriander10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1508.6 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Greek Style Pork Stew
30 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Caprese Omelette
30 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min