Urządzenia i Akcesoria
Seafood and Pork Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
pork neck cut in pieces (3 cm)200 g
-
100 g bacon lardonschorizo cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
white wine250 g
-
dried bay leaves2
-
sweet paprika1 Tbsp
-
garlic cloves whole, crushed2
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil20 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)200 g
-
brown onions cut in wedges170 g
-
water150 g
-
raw, unpeeled large prawns200 g
-
fresh clams cleaned200 g
-
fresh coriander10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1508.6 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Jewish Chicken Soup
50 min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Chicken Afritada
30 min