Urządzenia i Akcesoria
Seafood and Pork Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
pork neck cut in pieces (3 cm)200 g
-
100 g bacon lardonschorizo cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
white wine250 g
-
dried bay leaves2
-
sweet paprika1 Tbsp
-
garlic cloves whole, crushed2
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil20 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)200 g
-
brown onions cut in wedges170 g
-
water150 g
-
raw, unpeeled large prawns200 g
-
fresh clams cleaned200 g
-
fresh coriander10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1508.6 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style beef stew
3sa 30 dk
Chicken and Mushroom Rice
30 dk
Meatballs in Tomato Sauce
1sa 10 dk
Tagliatelle with pumpkin
45 dk
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1sa
Spicy Beef with Red Peppers
30 dk
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 dk
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1sa 30 dk
Lamb Meatballs
45 dk
Express Strawberries Dessert
5 dk
Easy Chinese beef and tomato
40 dk
Sweet and sour chicken with rice
45 dk