Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves120 g
-
garlic clove1
-
olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tasteground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min