Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves120 g
-
garlic clove1
-
olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tasteground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Thai Mussels
25 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Onion Soup
1 godz.