Urządzenia i Akcesoria
Steamed Garlic Prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
rice vermicelli100 g
-
water plus extra hot water for soaking600 g
-
soy sauce1 Tbsp
-
raw prawns, peeled300 g
-
garlic cloves6
-
fresh red chilli halved, deseeded, to taste½ - 1
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste20 - 30 g
-
dry sherryrice wine20 g
-
oyster sauce20 g
-
sunflower oil30 g
-
spring onions (approx. 20 g), finely sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.5 g
Kalorie
2044 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Prawn Chow Mein
45 min