Urządzenia i Akcesoria
Steamed Garlic Prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
rice vermicelli100 g
-
water plus extra hot water for soaking600 g
-
soy sauce1 Tbsp
-
raw prawns, peeled300 g
-
garlic cloves6
-
fresh red chilli halved, deseeded, to taste½ - 1
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste20 - 30 g
-
dry sherryrice wine20 g
-
oyster sauce20 g
-
sunflower oil30 g
-
spring onions (approx. 20 g), finely sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.5 g
Kalorie
2044 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab & Prawn Linguine
25 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Peking Chicken
45 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min